luni, 5 martie 2012

MLH (sau uite frate ca se poate si la noi)

In ultima vreme designeri romani au reusit sa "iasa in fata" si au devenit din ce in ce mai apreciati peste hotare. Cea mai cautata printre personalitatile din toata lumea este, se pare Maria Lucia Hohan. Hainele sale au fost purtate la evenimente foarte importante de catre Katherine Heigl, Jennifer Hudson, Vanessa Hudgens, Eva Longoria, Kelly Rowland, Jenna Dewan si lista poate continua.
Daca aruncam o privire asupra noii colectii, ne vom da seama ca este atat de populara pe buna dreptate. Noile rochii reusesc sa intruchipeze tot ceea ce inseamna feminitate: de la croieli delicate care ne duc cu gandul la costumatiile balerinelor, la rochii retro-chic pana la cele care ne fac sa ne simtim ca niste adevarate zeite.














Mie personal imi plac foarte mult detaliile din partea de sus a rochiilor. Suprapunerea  materialelor mi se pare ca da o nota de eleganta, iar partea de jos, cea vaporoasa adauga romantism piesei. Iar efectul "de poveste" e completat de nuantele pastelate si placute ale rochiilor. 
Maria Lucia Hohan a reusit sa demonstreze ca simplitatea este eleganta pura si ca nu conteaza de unde esti si cate stereotipuri te "impiedica" sa iti vezi visul realizat. Atata timp cat esti bun in ceea ce faci, vei fi apreciat. Iar pentru acest lucru tot ceea ce pot spune e "Sincere fericitari!!"


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu