duminică, 18 martie 2012

Vine, vine priiimavaraaa!

Zilele acestea, avand o vreme absolut superba in Mures (mult soare, cer senin si calduraaaaaaa:x ), am inceput sa ma gandesc la garderoba mea de primavara/ vara, care are nevoie de o serioasa reimprospatare. Astea fiind spuse, am dat iama prin teancul meu de reviste in cautare de culori/ croieli care se poarta vara aceasta.
Din punct de vedere a croielilor, se da unde verde la topuri scurte, "cu buricul la vedere" si la pantaloni scurti, in toate variantele lor.






De asemenea foarte in voga sunt croielile asimetrice,cele vaporoase, cu imprimeuri florale, animal print-ul stilizat in culori tari si... dantela (perfecta pentru o zi caniculara)






Din punct de vedere coloristic, putem alege dintr-o sumedenie de nuante dragute, de la pasteluri la nuante tari de fucsia, portocaliu, galben, albastru sau turcoaz.  Si desigur clasicele alb si negru, sau combinatia alb-negru.




Deci, ne pregatim de cumparaturi, pentru ca avem de unde alege. O primavara frumoasa tuturor!:*



sâmbătă, 10 martie 2012

Freshen up!

Cate din voi nu v-ati dori o mica/mare schimbare in camera. Poate o vopsea noua, o masuta asezata strategic pe undeva, o culoare noua pentru mobila, un pat nou. Toate bune si frumoase, doar ca modificarile majore necesita mult timp, energie si sunt destul de costisitoare. Deci cea mai buna idee e sa "rezolvam" problema cu bani putini si cu ce avem. De exemplu, vechile poze din clasa 1 cu abecedarul si mirificul zambet gingival pot fi ascunse intr-un sertar (departe de ochii oricui) si inlocuite cu diferite poze artistice, schite personale sau de ce nu, sa mergem mai departe si sa spunem, articole si poze din reviste. La fel se poate intampla si cu tablourile. Daca aveti vreun prieten/coleg care este pasionat de desen, ii puteti da o tema de casa si va puteti inlocui tablourile prafuite cu ceva nou, fresh si mult mai pe gustul vostru. O mica organizare in biblioteca poate face minuni si confera camerei un aspect mult mai ingrijit. Si nu in ultimul rand, cine vrea in camera un pat frumos si impunator, dar se poate multumi doar cu o canapea, mai are o speranta- o canapea micuta se poate intransforma intr-un pat cu acte in regula daca este desfacuta tot timpul, se improvizeaza un "cap al patului", se acopera cu o patura/cuvertura etc si se decoreaza cu niste perne dragute. Voila, aveti un pat chic in camera.
Cam acestea sunt schimbarile pe care le-am facut si eu. Cand imi mai vin idei am sa va mai spun. Dar pana atunci puteti cauta idei in pozele de mai jos. Va pup!











miercuri, 7 martie 2012

A little bit of glitter

Deeeci.. Week-end-ul trecut am fost "cordially invited" la ziua dragei mele verisoare care a implinit 18 ani:x In mod normal nu voi scrie despre prea multe majorate/ zile de nastere, dar acesta este unul special. Atmosfera a fost super, multa muzica, dans si voie buna (eu cel putin m-am trezit cu o febra musculara de toata frumusetea) si un tort de nota 10 cu steluta! Si partea cea mai faina a fost luni cand am inceput sa ne povestim unul altuia picanteriile de la party:))












marți, 6 martie 2012

Ce-si face omul cu mana lui....

Se numeste lucru manual:)) Va spuneam intr-un post anterior despre febra DIY-urilor care m-a cuprins in ultima vreme. Luni am dat fuga-fuguta la un magazin super cute unde se vand accesorii hand-made si materiale pentru confectionarea bijuteriilor (il recomand celor care stau in Tg. Mures, e pe strada Calarasilor, pe langa Nobila Casa). Am ales un ac mai mare si niste brizbriz-uri si iata rezultatul:




E foarte girlie si cu siguranta imi va inveseli sacoul meu negru, si de ce nu, orice alta tinuta. Cand o sa mai am putin timp voi mai confectiona si alte accesorii, dar momentan doar atat am reusit sa fac:))
Pe langa accesorii, m-am apucat de "redecorat" camera. Simteam nevoia unei schimbari si am inceput sa fac mici modificari, de exemplu urmatorul tablou:
Acest desen awesome e realizat de talentata mea colega, Oana:x Si da, camera mea e portocalie:))






luni, 5 martie 2012

MLH (sau uite frate ca se poate si la noi)

In ultima vreme designeri romani au reusit sa "iasa in fata" si au devenit din ce in ce mai apreciati peste hotare. Cea mai cautata printre personalitatile din toata lumea este, se pare Maria Lucia Hohan. Hainele sale au fost purtate la evenimente foarte importante de catre Katherine Heigl, Jennifer Hudson, Vanessa Hudgens, Eva Longoria, Kelly Rowland, Jenna Dewan si lista poate continua.
Daca aruncam o privire asupra noii colectii, ne vom da seama ca este atat de populara pe buna dreptate. Noile rochii reusesc sa intruchipeze tot ceea ce inseamna feminitate: de la croieli delicate care ne duc cu gandul la costumatiile balerinelor, la rochii retro-chic pana la cele care ne fac sa ne simtim ca niste adevarate zeite.














Mie personal imi plac foarte mult detaliile din partea de sus a rochiilor. Suprapunerea  materialelor mi se pare ca da o nota de eleganta, iar partea de jos, cea vaporoasa adauga romantism piesei. Iar efectul "de poveste" e completat de nuantele pastelate si placute ale rochiilor. 
Maria Lucia Hohan a reusit sa demonstreze ca simplitatea este eleganta pura si ca nu conteaza de unde esti si cate stereotipuri te "impiedica" sa iti vezi visul realizat. Atata timp cat esti bun in ceea ce faci, vei fi apreciat. Iar pentru acest lucru tot ceea ce pot spune e "Sincere fericitari!!"