luni, 2 ianuarie 2012

2011 & Co.

Putin cam tarziu, stiu, dar a venit timpul unui bilant al anului 2011. As putea spune intr-o propozitie ca 2011 a fost un an GENIAL! Dar vreau sa va arat defapt ce a insemnat el pentru mine si cum a reusit sa ma schimbe.
Ok, pe langa scoala si mult "stres" (dupa cum se poate vedea),



am reusit sa fac lucruri pe care nu mi le-as fi putut imagina:
- am pus piciorul pentru prima data intr-un studio de inregistrari si am iesit cu ceva de acolo:))

- am participat la un festival francofon la Baia Mare, unde am cunoscut niste persoane extraordinar de talentate si pe care as da orice sa le intalnesc din nou. Am cantat la tobe (and I rocked), am dat din cap pana am facut febra musculara pe piesele unei trupe de rock din Franta (Mary`s Dream-search pe Youtube) si, pentru prima data in viata mea, am cantat intr-un parc:))





- mi-am descoperit calitatile de "politician" (sau "om cu gura mare") si am participat la sesiuni ale Parlamentului European pentru Tineret (EYP),la Busteni, Eforie Nord si in Bulgaria. Am muncit mult..si cand zic mult, ma refer la nopti nedormite...dar m-am distrat cum nu am facut-o niciodata:


























-am reusit sa readuc zambetul pe buzele unor copii care nu isi permit acest "lux" si am cunoscut niste persoane speciale pe care sper sa le revad candva!














-ne-am petrecut la balul bobocilor






-am participat la o regionala a Consiliului Regional al Elevilor unde am ras pana la lacrimi si i-am cunoscut pe cei mai tari sibieni!





-am participat la o videoconferinta organizata de ONU si , vorba aceea, MURESU KICKED SOME ASS!





-si cel mai important, am reusit sa petrec niste momente extraordinar de speciale cu cei dragi mie!












 Cam acesta a fost anul 2011 pentru mine: CEL MAI TARE AN DE PANA ACUM! Asa ca am un mesaj pentru 2012: Te rog nu ma dezamagi! Te rog sa fii cel putin la fel de frumos ca anul ce tocmai s-a sfarsit! Ne-am inteles?