marți, 6 martie 2012

Ce-si face omul cu mana lui....

Se numeste lucru manual:)) Va spuneam intr-un post anterior despre febra DIY-urilor care m-a cuprins in ultima vreme. Luni am dat fuga-fuguta la un magazin super cute unde se vand accesorii hand-made si materiale pentru confectionarea bijuteriilor (il recomand celor care stau in Tg. Mures, e pe strada Calarasilor, pe langa Nobila Casa). Am ales un ac mai mare si niste brizbriz-uri si iata rezultatul:




E foarte girlie si cu siguranta imi va inveseli sacoul meu negru, si de ce nu, orice alta tinuta. Cand o sa mai am putin timp voi mai confectiona si alte accesorii, dar momentan doar atat am reusit sa fac:))
Pe langa accesorii, m-am apucat de "redecorat" camera. Simteam nevoia unei schimbari si am inceput sa fac mici modificari, de exemplu urmatorul tablou:
Acest desen awesome e realizat de talentata mea colega, Oana:x Si da, camera mea e portocalie:))






2 comentarii:

  1. Doamne cat imi plac chestiile de genu' :) Sunt cele mai frumoase bijuterii pe care ti le poti confectiona singura la un pret redus! ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da sa stii. Si eu chiar m-am mirat cat de ieftin am iesit. Plus ca pot face eu combinatiile pe care le vreau si sa le personalizez.

      Ștergere